A Kedves leendő Vendégünk!

Családi vállalkozásunk több, mint 3 évtizede kapcsolódik be a turisztikai vérkeringésbe a Balaton-felvidéken. Ha egy kicsit jobban visszatekintünk a múltba, már a felmenőim is foglalkoztak szobakiadással mind a déli és az északi partokon, igaz, akkor még sokkal szerényebb körülmények között fogadták a vendégeket. Természetesen az akkori időszak nem hasonlítható össze a mai színvonallal és infrastruktúrával. Ami azonban változatlan, az a Vendégeink szeretete és az igyekezet, hogy a nálunk megszálló Vendégek a lehető legjobban érezzék magukat az itt tartózkodásuk alatt.

A Villa Viktória Balatonfüred üdülőövezetében található, mely remek kapcsolódási hely a strandokhoz, kulturális és szabadidős tevékenységekhez. A legközelebbi Kisfaludy strand a ház közeléből induló patak menti sétaútvonalról megközelíthető, mely gyalog 8-10 perc, illetve az Eszterházy strand, amely 12-15 perc sétára található. Számos étterem és kávézó közül választhatnak az ezen a partszakaszon sétáló Vendégek.

 

Az épületet 2022-ben tetőtől talpig felújítottuk. Tágas szobáink exkluzív belsővel, saját fürdőszobával és a legmodernebb eszközökkel várják a pihenni vágyó Vendégeket.

Viktória

Foglalás +36 20 340 0335

Balatonfüred, Kodály Zoltán utca 5.

Foglald le a számodra legideálisabb szobánk egyikét

6 tágas szoba közül választhatsz, melyhez egy közös konyha és étkező tartozik.

Ne habozz! Foglalj egyet exkluzív szobáink egyikéből!

Foglalás +36 20 340 0335